Servicii

Serviciile oferite de AlphaNet

Reincarcarea cartuselor de cerneala pentru imprimantele inkjet si a cartuselor toner pentru imprimantele laser si copiatoare este o practica foarte recomandata in primul rand datorita pretului scazut pe pagina tiparita pe care o ofera. Nu arunca vechile cartuse ale imprimantei atunci cand s-au golit!

Vino la noi, si-ti vom face sa imprimanta sa tipareasca ca noua la costuri cu 20-80% mai scazute decat achizitionarea unor cartuse noi. Cele mai multe cartuse pot fi refolosite de multe ori inainte de a fi necesara achizitionarea unora noi.

Fie ca este vorba de cartuse negre sau color, cerneala sau toner, Alphanet Service foloseste materiale de reincarcare de calitate superioara, garantate sa ofere o calitate foarte buna a printarii, de multe ori fara diferente sesizabile fata de un cartus nou OEM.

Pentru a beneficia de avantajele reincarcarii cartuselor cat mai mult timp va recomandam sa urmati urmatoarele sfaturi:

  • Cartusele ar trebui reincarcate imediat ce s-au golit sau mai bine inainte de golire. In acest mod se evita uscarea duzelor de printare sau a buretelui din interior care retine cerneala. Stiati ca imprimantele cu jet de cerneala imprima prin stropirea hartiei cu picaturi de cerneala sub 60 microni diametru? Comparativ, un fir de par are aproximativ 70 microni diametru…
  • Dupa reincarcarea cartuselor, daca nu folositi imprimanta mai mult timp, este recomandata tiparirea unei pagini de proba saptamanal pentru a evita uscarea sau infundare duzelor de tiparire.

Alphanet Service ofera o gama completa de servicii legate de imprimante si copiatoare. Incepand cu reincarcarea cartuselor de imprimanta sau toner, serviciile oferite se extind la intretinerea dispozitivelor de tiparit si ajung pana la reparatii complexe a imprimantelor si copiatoarelor. Asadar, oricare ar fi problema ta legata de imprimare, nu strica sa discuti cu un specialist.